Swecur - för ditt välbefinnande 


        
 

Boendemiljö

ETT STENKAST FRÅN HAMNEN. En plats som skapar välbefinnande och närhet till såväl havet, skogen som affärscentrum. Swecur Lägenheter är anpassade utifrån vårt motto Välbefinnande och riktar sig i första hand till seniorer som vill flytta från storstaden närmare landsbygd och hav utan att för den skull förlora närheten till affärer och restauranger.

Swecur, erbjuder både mindre och större lägenheter från 35 kvadratmeter upp till cirka 90 kvadratmeter. Lägenheterna är toppmoderna i sekelskiftets anda. Egen uteplats ingår. Swecur erbjuder också externt varsam renovering och snickeriarbeten inom vår verksamhet byggkonsultation. Vår inriktning är helt fokuserad på bevarande ombyggnation och vår rådgivning riktar sig i första hand mot äldre fastigheter. 

Under fliken bilder kan du läsa mer om de lägenheter som är/blir lediga.

Vi visar bara lägenheter när de blir lediga.

Idag finns ingen ledig lägenhet. Vill du anmäla intresse för att hyra skriv ett meddelande. Nyrenoverade lägenheter är snart klara för uthyrning.

Nya lägenheter kommer inom kort

Inom kort kommer vi att presentera cirka sju nyrenoverade lägenheter för uthyrning i Liedholmska huset med anor från fotbollslegenden Nils Liedholm. Kom tillbaka om du har intresse eller sänd oss ett meddelande så återkommer vi när det blir dags för inflyttning.


.