Swecur - för ditt välbefinnande 

 
 


Massagebehandlingar


Helkropp 495 kr, 50min

Här får hela kroppen avslappningsmassage, massören startar med ryggen och vidare med nacke, armar, ben och skuldror. Massagen genomförs på ett avslappnande och behagligt vis. Normaltiden är 50 minuter. Under första besöket kommer vi att att se till att massagen passar dina mål. Du har kanske spänningar inom vissa områden eller har tränat en hel del, oavsett varför du önskar massage är första besöket ett utmärkt tillfälle att hitta rätt ton, styrka samt område där din kropp får ut mest av behandlingen.


Nacke, skuldror, armar: 295 kr, 30 min

Här koncentreras massagen till övre rygg, skuldror och nacke. Behandlingen ligger på cirka 30 minuter. 


Rygg, skuldror, nacke: 325 kr, 30 min

En nedre kroppsmassage behandlar hela ryggen, skuldrorna samt nacken. Den totala behandlingstiden är cirka 30 minuter.

Här får kroppens mest utsatta muskler en genomgång. Den passar bra som massage löpande eller som ett komplement till helkroppsmassage. Gör du en eller flera helkropp är denna massage bra som alternativ.


Ben & fötter: 350 kr, 30 min

Här tar vi hand om samtliga muskler, fram och baksida, av benen, inklusive fötter. Vid massage av benens kraftiga muskler, känner du en skön avslappning inte bara i benen utan normalt även i sinnet.


Din egen massage: Från 350 kr

Om man finner att massagen behöver tonvikt på vissa partier eller muskelgrupper skapar vi en personlig massage. Den kan variera i tid och den egna massagen tas fram tillsammans med massören.

Här utformas massagen efter dina speciella behov och önskemål. Vi skapar en massagebehandling både i tid och partier om vad som ska ingå och/eller förstärkas under en behandling. Priset är detsamma men beror på längden som vi kommer överens om.

Boka här


Företag och organisationer

Din organisation eller ditt företag kan erhålla specialpris i förhållande till antal behandlingar som genomförs. 

Företaget eller den anställde kan vara betalare.

Sänd ett mail till oss via kontaktuppgifter så tar vi kontakt.


Home Massage