SweCur Massage


Helkropp:  

Här får hela kroppen avslappningsmassage, massören startar med ryggen och vidare med nacke, armar, ben och skuldror. Massagen genomförs på ett avslappnande och behagligt vis. Normal tiden är 50 minuter. Under första besöket kommer vi att att se till att massagen passar dina mål. Du har kanske spänningar inom vissa områden eller har tränat en hel del, oavsett varför du önskar massage är första besöket ett utmärkt tillfälle att hitta rätt ton, styrka samt område där din kropp får ut mest av behandlingen.


Nacke, skuldror, armar:

Här koncentreras massagen till övre-rygg, skuldror och nacke. Behandlingen ligger på ca 30 minuter. 


Rygg, skuldror, nacke: 

En nedre kroppsmassage behandlar hela ryggen, skuldrorna samt nacken. Den totala behandlingstiden är ca 30 min.

Här får kroppens mest utsatta muskler en genomgång. Den passar bra som massage löpande eller som ett komplement till helkroppsmassage. Gör du en eller flera helkropp är denna massage bra som alternativ.


Ben & fötter: 

Här tar vi hand om samtliga muskler, fram och baksida, av benen, inklusive fötter. Vi massage av benens kraftiga muskler känner du en skön avslappning inte bara i benen utan normalt även i sinnet.


Din ¨Egna¨massage: 

Om man finner att massagen behöver tonvikt på vissa partier eller muskelgrupper skapar vi en personlig ¨egen¨ massage. Den kan variera i tid och den ¨egna ¨ massagen tas fram tillsammans med massören.

Här utformas massagen efter dina speciella behov och önskemål. Vi skapar en massagebehandling både i tid och partier om vad som skall ingå och/eller förstärkas under en behandling. Priset är detsamma men beror på längden som överenskommes.Välkommen att ta kontakt; frågor, bokningar eller råd. Tryck här eller på bilden.